Amb la construcció de la Variant d'Anglès ja no caldrà travessar la C63 per accedir al cementiri

Dimarts 21 de maig ens visitava el Conseller de Territori i Mobilitat, Hble. Sr. Damià Calvet, per explicar que la Variant d'Anglès s'iniciarà al 2020. Ja hi ha la partida pressupostària reservada per les obres i el projecte s'exposarà al públic properament. Després d'aquest període d'exposició pública es durà a terme la licitació (procés de concurs durant el qual les empreses constructores presenten les seves ofertes). Un cop acabada la fase de licitació, les obres començarien durant el primer trimestre de 2020.

La Variant d'Anglès començarà al Cementiri Nou, on es construirà una rotonda i un aparcament al costat mateix del cementiri que suprimirà la dificultat actual d'haver d'aparcar a l'altra banda de la C-63 i haver de travessar la carretera per accedir al cementiri.

Però el principal benefici serà que per fi es podrà obligar als camions de gran tonatge a que no passin més pel carrer Indústria. Un cop construida la Variant, pels voltants del 2023, el carrer Indústria serà reasfaltat i cedit a l'ajuntament. Aquesta variant també representarà una millora de les vies de comunicació per a les empreses del poble que estan ampliant les seves instal·lacions en el polígon industrial de Can Perolada.