Carta de presentació de JuntsXAnglès

Carta de presentació Cara A
Carta de presentació Cara B

<<- Clica sobre les imatges per ampliar-les.

 

Benvolgut veí, benvolguda veïna,

Anglès és una vila preciosa que al llarg del temps ha viscut diverses transformacions.  A finals del segle XIX  va passar de la pagesia a la industrialització, i a finals del segle XX i principis del XXI, com la resta del territori, va patir els efectes de la crisi econòmica.

La  difícil situació econòmica i humanitària en determinats països  ha provocat un gran moviment migratori arreu del món,  sobretot durant els darrers 30 anys. Fruit d'això, la nostra vila està habitada per molta gent de sensibilitats i origens diferents que s'han anat integrant a la nostra societat.

La nostra candidatura a les municipals reflexa aquesta diversitat, amb gent de famílies anglesenques de tota la vida i gent vinguda d'arreu del món,  que se sent fill/a adoptiu/va d'Anglès.  Tots hem decidit  aportar el nostre temps,  experiències,  idees i energia per construir  un projecte  de poble de  futur  on no hi tingui lloc  ni el racisme,  ni la discriminació per raó de gènere,  ni les històriques disputes entre "els uns" i "els altres". Aquesta és la candidatura més transversal i diversa que s'ha fet mai al nostre poble.

Us proposem mirar JUNTS cap al futur i estem convençuts que podem aconseguir situar Anglès al lloc que es mereix. Durant 4 anys hem fet front a dificultats de tota mena i ens en hem sortit. Reduïr el deute en 4,5 M € i alhora projectar inversions per 6,3 M € amb 2,6 M € de subvencions és sense dubte tot un èxit! Encara ens queda camí per recòrrer i continuar donant color física i socialment al poble,  posant al dia les instal·lacions municipals  amb  dèficit  de  manteniment i conservació.  Volem que tothom es torni a sentir orgullós de dir "Sóc d'Anglès".

En un moment històric en què la gent ens demana UNITAT, els dos grups municipals al govern ens fusionem en una única llista. Amb la incorporació a l'equip de nous anglesencs i anglesenques de reconeguda trajectòria en el teixit associatiu de la nostra Vila, aconseguim l'aportació d'idees i energies renovades.

Som-hi, FEM-HO JUNTS

L'equip de JUNTS PER ANGLÈS.

Consulta els perfils dels candidats/es de la nostra llista aquí.