Perfil de la candidata

"Sóc l'Àstrid Desset, nascuda a Buenos Aires l’any 1971, anglesenca i catalana d'adopció. Vaig arribar a Catalunya l’any 1987 quan tenia 15 anys i he arrelat en aquesta bonica terra que sento tant meva com qualsevol persona nascuda aquí. Estic casada amb un anglesenc i tinc una filla.

He estat vinculada al teixit associatiu del poble col·laborant amb TV-Anglès (quan hi havia la tele local analògica) i més tard, amb l'Agermanament Anglès-Vaux. He fet tasques de voluntariat amb infants en una llar d'acollida de la Generalitat durant la joventut i trobo que és molt enriquidor espiritualment donar el teu temps i suport als qui ho necessiten.

Sóc Graduada en Enginyeria Informàtica i estic treballant en el món de la tecnologia i el desenvolupament de programari des del 1998. Vaig aprofundir en l’àmbit de l’Administració Electrònica a partir del 2006 amb diferents cursets especialitzats. Actualment treballo com a Tècnica de l’Àrea d’Informació per a la Gestió i la Qualitat de Dipsalut, Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, amb una dedicació del 33% de la jornada setmanal i ho compagino amb l'Alcaldia d'Anglès, que en realitat comporta molta més dedicació que el 66% restant.

Estic molt agraïda de l'oportunitat que m'ha donat el poble d'Anglès de ser la seva alcaldessa. Em torno a presentar a les eleccions per segona i última vegada, amb el convenciment que es faran realitat alguns projectes engegats en la present legislatura que donaran un tomb al poble i em sento molt afortunada de comptar amb la confiança i recolzament del bon equip que m'acompanya.

Junts, ho farem possible!"

 

Fitxa d'alcaldessa: http://www.angles.cat/lajuntament/organitzacio-politica/consistori/astrid-desset/